Televizije o emisijama vertigo produkcije

Poštovani,

Termini emitovanja emisije "Energija na pametan način", su premijerno ponedeljkom od 18.45, a repriza je nedeljom neposredno pre HRONIKE (NEDELJNI PREGLED NAJVAŽNIJIH VESTI I DOGADJAJA)koja pocinje od 23.30 sati.

Emisija se bavi veoma zanimljivom i aktuelnom tematikom energetske efikasnosti, koja i u nasoj sredini sve više dobija na značaju, stoga se nadamo da cete nastaviti da je snimate i prosledjujete našoj Tv kuci.

Takodje i emisiju vašeg produkcijskog tima, o agraru pod nazivom "U našem ataru", naši gledaoci odlično prihvatili i rado je prate.

Zahvaljujem Vam se na dopisu i odličnoj saradnji. Izuzetna nam je čast jer uspešno saradjujemo sa produkcijom VERTIGO već 7 godina i očekujem da će se saradnja nastaviti na obostrano zadovoljstvo i u narednom periodu.

Srdačan pozdrav!!!

TV RUBIN KIKINDA

Poštovani,

Ovim putem Vas obaveštavam da se emisija "Energija na pametan način" na Televiziji "SANTOS" Zrenjanin emituje premijerno sredom od 16h i reprizno četvrtkom od 16h.

Takođe bih da pohvalim emisiju. Počev od same teme emisije koja je vrlo aktuelna, način na koji se informacije plasiraju publici, zatim produkciju, koja je na vrhunskom nivou. Emisija je vrlo sadržajna, nije monotona, već podstiče da se odgleda do samog kraja. Emitovanjem ove emisije naša programska šema je upotpunjena edukativnim sadržajem koji se tiče svih nas, a o kome gledaoci tek trebaju da se informišu i edukuju.

Hvala i lep pozdrav,

Jana Žebeljan

Poštovane kolege,

Želim pre svega da Vam se zahvalim sto ste nam omogućili da tako kvalitetna emisija ide na programu TELEVIZIJE AS.

Emisija se kod naših gledalaca vec dobro pozicionirala, te je sve veci i veci broj gledalaca. Emisija se premijerno prikazuje petkom od 18,45h, a reprizno subotom od 16,30h .

Nadam se da ce emisija potrajati bar koliko i emisija U NAŠEM ATARU.

S poštovanjem

RTV AS SABAC

direktor marketinga

Dragiša Granić

Poštovanje

Emisije iz Vaše produkcije se emituju na našem programu po sledećoj šemi:

ENERGIJA NA PAM. NAČIN - Utorak od 18.30 premijerno i petak i nedelja reprizno u večernjim terminima od 20.30 h.

U NAŠEM ATARU - Subota od 17.00 premijerno i nedelja reprizno u terminu od 11.30 h.

Inače emisije su vrlo gledane na našoj televiziji, a sama saradnja sa VERTIGO produkcijom je na visokom nivou, kratko rečeno, pravi profesionalci.

Srdačan pozdrav,

Jovan Krstić

MARKETING MANAGER

TV KANAL 25

Poštovana gospodo,

Ovom prilikom želimo da vam se zahvalimo na dosadašnjoj saradnji koja je bila besprijekorna i, nadamo se, na obostranu zadovoljstvo izuzetno uspješna. Marljivost i ažurnost svih vas u produkciji je primjer kako treba raditi i stvarati nove i održavati stare poslovne partnere. Posebno želimo da pohvalimo vas profesionalni rad na emisiji "U našem ataru" koja se vaoma rado gleda na kanalu naše televizije i zapažena je u našem programskom segmentu.

Nadamo se da će se naša uspješna saradnja nastaviti i dalje na obostrano zadovoljstvo,

Hvala vam, TV Arena Bijeljina

Poštovani,

Hteo bih da Vas informišem da je Vaša emisija „Energija na pametan način“ naišla na veliko zadovoljstvo naših gledalaca.

Dobili smo niz poziva gledaoca koji su prezadovoljni kvalitetom i konceptom emisije.

Lično smatramo da je emisija odlično urađena i nastavljamo sa planiranim emitovanjem.

Srdačan pozdrav,

Jovica Vračevgajac

TV Banat Marketing

Hvala vam puno na saradnji. Emisija je odlična, ljudi žele da je vide više puta pa je repriziramo malo češće.

Emituje se petkom u 17 časova, nedeljom reprizira, u terminima 9 časova i 22 časa.

HVALA VAM PUNO - INFO Kanal Nova Pazova

Poštovani,

Emisiju "U Nasem Ataru" emitujemo premijerno nedeljom u 12h, a reprizno ponedeljkom od 13h. "Energija na Pametan Nacin" emituje se premijerno subotom od 12:40h. Obe emisije imaju visok rejting gledanosti na nasoj televiziji. Nadamo se i daljoj uspesnoj saradnji nasih kuca.

Srdačan pozdrav,

Zlatica Kuzmanović, SAT TV Požarevac

Poštovani,

vezano za vaš upit o emitovanju emisije Energija na pametan način, predmetnu emisiju emitujemo dva puta nedeljno - premijerno nedeljom u 21:30 i reprizno subotom u 16:30.

Emesije, pre svega su edukativne i imaju interesantan i koristan sadržaj za gledaoce.

Srdačan pozdrav, Lotel Plus

Emisije "Energija na pametan način‚‚ i "U našem ataru‚‚ su vrlo zapažene i gledane na našoj televiziji.Postoje samo pozitivni komentari gledalaca .Sve pohvale za dosadašnji rad!

Što se tiče termina emitovanja emisija, postoje određeni dani i vreme kada smo u mogućnosti repriziramo obe emisije dva puta. Nadam se da je to ok?

Emisija "Energija na pametan način‚‚ se emituje petkom premijerno 10.15 h ,reprizira 19.15h i sreda 13.45h. Emisija "U našem ataru‚‚ se emituje premijerno nedeljom u 09.15h, reprizira sredom u 10.15h.

Srdačan pozdrav,

Branka Matić

RTV AS

Poštovani prijatelji,

Ovim dopisom bih Vas pohvalila i izrazila veliko zadovoljstvo saradnjom sa Vama. Emisije "U našem ataru " i "Energija na pametan način" ne samo da su gledane na našoj TV stanici, već ima puno pozitivnih komentara ljudi.

Njihov, na jednoj strani,edukativan karakter, a na drugoj, zanimljivosti i lepo upriličene priče,nagone na razmišljanje i daju ideje.

Svaku emisiju emitujemo premijerno i u repriznom terminu, nekada i po dva puta. Nadamo se da će naša saradnja sa Vama potrajati na opšte zadovoljstvo i Vas i nas, a i gledalaca.

Puno pozdrava od ekipe RTM!

Suzana Zdravković,Direktor Televizije Majdanpek

Poštovani ,

Vašu emisiju ENERGIJA NA PAMETAN NACIN počeli smo da emitujemo 06.04.2013. i to premijerno subotom u 20:30, a reprizno petkom u 15:40. Emisija je bas kako smo i očekivali doživela lep prijem kod gledališta.

Srdačan pozdrav

Slavka Simović

REGIONALNA TELEVIZIJA KRALJEVO

„Energija na pametan način“ je jedna od retkih emisija o ovoj temi koja vas natera da podignete glavu i pažljivo pogledate i saslušate poruku. Zanimljivo, gledljivo, drugačije.

Zoran Djordjević

urednik filmskog i dokumentarnog programa TV Kragujevac

Poštovani,

Emisija "Energija na pametan način" je izanredna i rado ćemo je emitovati na Banker Televiziji i nadam se da će naredne epizode biti još zanimljivije i bolje. Što se tiče emitovanja emisije "U našem ataru" na Banker televiziji po novoj košuljici premijerno izdanje ostaje kao i do sada sredom od 19:20 dok je reprizni termin promenjen, repriza je sredom od 10:10h.

Srdačan pozdrav,

Filip Radojković

Glavni i odgovorni urednik

, Laze Nančića 2, 21000 Novi Sad

Kancelarija: Laze Nančića 2, 21000 Novi Sad

Tel/Fax: 021 300 82 66, Mob. Tel. 065 83 10 632

Copyright © Studio Vertigo 2013. Design & realization Great Shade Factory